Annulering Contactdag 25 september a.s.

Beste allemaal,

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: tot onze spijt en teleurstelling zijn wij genoodzaakt om de Contactdag van 25 september a.s. te annuleren.

Het organiserend comité was dit jaar op tijd met plannen en organiseren; het programma voor deze middag en avond stond al vrij snel in de steigers. Een prachtige locatie, inspirerende spreekster, heerlijke BBQ, lekkere drankjes,  swingende band, de complimentenmeisjes: kortom alle ingrediënten voor een gezellig ‘onderonsje’.

De beperkingen aan het begin van het jaar die door het virus aan ons werden opgelegd leken toen, voor het organiseren van dit event, nog ver weg.
Met een mooie zomer in onze gedachte en een locatie waar veel in de buitenlucht kon plaatsvinden, hadden wij weinig te vrezen. Maar dat liep anders. De locatie liet ons na de zomervakantie weten het erg lastig te vinden om gastvrijheid, gecombineerd met 1,5 meter afstand en beperking in bewegingsvrijheid, te kunnen waarborgen. Met wat aanpassingen in het programma dachten wij het wel te kunnen oplossen. De locatie liet ons vorige week weten hier geen goed gevoel bij te hebben en besloot dus om het af te gelasten.

Een zoektocht naar een ander locatie leverde niet veel meer op. In de wetenschap dat we rekening moesten houden met ruim 100 gasten, vielen al veel locaties af.
In de evenementenbranche mag je maar per twee (komende uit 1 gezin) aan een tafel. Diegene die zonder partner komt, zit alleen aan een tafel. Allen op 1,5 meter afstand en met de restrictie dat je niet mag gaan lopen. Dit is niet de invulling van de Contactdag die wij voor ogen hebben.
Echter gezondheid staat voorop en de geldende RIVM-maatregelen respecteren wij.

Gezien het hoge aantal aanmeldingen valt deze beslissing ons zwaar. In overleg met de voorzitter van de afdeling Boxmeer en de voorzitter van het hoofdbestuur, zien wij geen andere uitweg.

Wij hopen op jullie begrip!

Met vriendelijke groet,
namens het organiserend comité,
Joost Hafmans, Paul Vermeij en Angelien van der Zanden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *