Maak kennis met gedeputeerde Erik Ronnes

25 juni 2020 – Webinar met gedeputeerde Erik Ronnes

Afgelopen maand is het nieuwe college van Gedeputeerde Staten geïnstalleerd. Het college van Gedeputeerde Staten vormt het dagelijks bestuur van de provincie. Een van de gedeputeerden is de uit onze regio afkomstige Erik Ronnes. Hij heeft de portefeuille Ruimte en Wonen en is tevens bestuurlijk coördinator van de stikstofproblematiek. Erik was eerder 5,5 jaar wethouder in de gemeente Boxmeer en op drie dagen na 5 jaar Kamerlid in Den Haag.

Op donderdag 25 juni gaat hij van 9.00 tot 10.00 uur met ons in gesprek. Hij licht het bestuursakkoord (2020-2023) “Samen, Slagvaardig en Slim: Ons Brabant” kort toe en vertelt wat volgens hem de grootste uitdagingen zijn, met name voor onze regio.

Gastheer tijdens deze sessie is Martin van Collenburg, voorzitter van de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg én vice-voorzitter van VNO-NCW Brabant-Zeeland regio Oost.

Heb je vragen voor Erik, geef ze dan alvast door bij je aanmelding, dan zorgen wij ervoor dat ze beantwoord worden. Ook tijdens het webinar kun je via de chatfunctie vragen stellen. Onze regiomanager Fleur de Best verzamelt de vragen en stelt ze aan Erik.

Dit webinar is exclusief voor de leden van VNO-NCW Brabant-Zeeland regio Oost en de leden van de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Wil jij deelnemen? Meld je dan hier aan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *