Nici Koffie start unieke actie: ‘Geen werk is een probleem, geen koffie een ramp’

”Geen werk is een probleem, geen koffie een ramp! Dat eerste hebben wij niet voor je in de hand, dat laatste pakken wij voor je aan”, aldus Nici Koffie. Het bedrijf opende onlangs een tweede vestiging onder de rook van Zwolle, in Hattemerbroek. Want in deze tijd, kun je wel een goede kop koffie gebruiken! Lees hier verder 

Nici Koffie heeft een supergaaf pakket ontwikkeld speciaal voor de liefhebber van kwaliteitskoffie. Voor de thuiswerker, op kantoor als cadeau om te geven of een kilootje om te delen in deze moeilijke tijden.
Het Corona virus heeft ons allen in z’n greep. Gezondheid staat in deze moeilijke tijden op de eerste plaats.
Daarom wordt per pakket € 5,00 gedoneerd aan het Radboud Fonds ter ondersteuning aan het onderzoek naar het corona virus om zo betere bescherming en medicatie te ontwikkelen Naast de gedupeerde hebben ook veel bedrijven het zwaar. We kunnen met trots zeggen dat alle verpakkingen en processen zijn verricht door Nederlandse bedrijven!

Bestellen via: reclamefolder
Directe Link naar bestelformulier 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *