Nieuws update omtrent het COVID-19 virus, 23 maart 2020

Beste ondernemer,

Vorige week ontving u een eerste gezamenlijk bericht namens:

  • Industriële Kring Land van Cuijk & Noord-Limburg
  • Stichting Duurzaam Bedrijven Overleg Land van Cuijk & Noord-Limburg (DBO)
  • Bedrijventerreinverenigingen Land van Cuijk & Noord-Limburg

De besturen van deze verenigingen hebben afgesproken om vanaf nu de communicatie rond het COVID-19 virus en de daaruit voortvloeiende maatregelen, centraal te laten verlopen via het parkmanagement loket van DBO. Dit betekent dat alle informatie die wij willen delen via DBO tot u komt. Verder kunt u alle vragen, tips en opmerkingen sturen aan:

Karen Louwers & Ben van de Wijgert
info@duurzaambedrijvenoverleg.nl, 085 – 0640640

Het is belangrijk dat we nu samen optrekken om goed door deze situatie te komen. Een kwalitatief goede berichtgeving is hier onderdeel van. Voor vragen over deze email kunt u contact opnemen met Ben van de Wijgert via het telefoonnummer 085-0640640.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *