Themabijeenkomst Energie en Co2-besparing Provinciehuis 17 mei a.s.

Themabijeenkomst energie- en CO2-besparing
Voor MKB-bedrijven in de maakindustrie, metaal en horeca

Hoeveel geld en CO2 kunt u besparen door efficiënter energieverbruik en meer duurzame opwekking? Wanneer voldoet u aan de nieuwe informatieplicht energiebesparing? En hoe zien uw lasten er uit in de toekomst bij een belasting op CO2-uitstoot? Op vrijdagmiddag 17 mei 2019 van 14.30 tot 17.30 organiseert het Klimaatplein, in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant, een themabijeenkomst in het provinciehuis om met experts en ervaringsdeskundigen dieper in te gaan op deze vragen.

De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor Noord-Brabantse MKB-bedrijven uit de bedrijfstakken maakindustrie, metaal en horeca. U gaat in gesprek over de voordelen van energiebesparing voor uw bedrijf. Daarnaast worden er best practices gedeeld van ondernemers die al stappen hebben gezet en u krijgt meer inzicht in uw eigen CO2-uitstoot en -kosten. Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Meld u dan aan via info@klimaatplein.com o.v.v. Themabijeenkomst 17 mei. Er is maximaal plek voor 30 personen, maar bij meer interesse wordt een tweede bijeenkomst georganiseerd.

Meer informatie en het programma vindt u op www.klimaatplein.com/themabijeenkomst-energie-en-co2-besparing-voor-het-mkb.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *