Per 1 juli 2013 is de stichting Beveiliging Bedrijventerreinen opgegaan in de stichting DBO (Duurzaam Bedrijven Overleg) Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Welkom op de website van de IndustriŽle Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg

De IndustriŽle Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg werd in 1954 opgericht door enkele ondernemers in het Land van Cuijk, als platform voor onderlinge samenwerking rond vraagstukken als de noodzaak tot industrialisatie, aansluiting van scholing op de werkgelegenheid en verbetering van de infrastructuur.

Inmiddels werkt de IndustriŽle Kring, met autonome afdelingen in Boxmeer, Cuijk, Mill en Noord-Limburg op vele fronten samen, en lang niet alleen meer onderling. Zo zorgt de Kring er samen met het middelbaar en voortgezet onderwijs nog steeds voor dat opleidingen beter aansluiten op de marktvraag. Maar daarnaast worden er bijvoorbeeld ook initiatieven ontplooid om bedrijventerreinen te revitaliseren, de regio beter te ontsluiten, toerisme en recreatie te bevorderen, en collectieve inkoop te bewerkstelligen. Hiertoe onderhoudt de IndustriŽle Kring contacten met onder meer woningcorporaties, de gezondheidszorg, de Kamers van Koophandel, de overheid en ondernemersverenigingen.

Duurzaam Bedrijven Overleg (DBO) Boxmeer
Het DBO is een samenwerkingsverband dat tot doel heeft kosten- en milieuvoordelen te behalen door collectieve activiteiten te ontplooien. Lees verder >>>

Lid worden?
Wat zijn de criteria en hoe meldt u zich aan? Lees verder >>>